Slika NMK

NAŠA MALA KLINIKA

Naša mala klinika

je ena izmed najboljših humorističnih Slovenskih serij, ki smeši slovenski zdravstveni sistem.

Naša mala klinika je humoristična nanizanka, ki jo je med letoma 2004 in 2007 predvajal televizijski program POP TV. Nastajala je v produkciji POP TV, v ponedeljkovem večernem terminu (20.00), scenarije so pisali Marko Pokorn, Rok Vilčnik ter Branko Đurić - Đuro, slednji jo je tudi režiral. Pri režiji in scenariju je od 3. sezone naprej pomagal tudi Vinci Vogue Anžlovar, ki se je podpisoval pod psevdonimom DWA.[1][2]. Po slovenskem originalu so posneli tudi hrvaško verzijo s 4. sezonami: (1-2 sezona (SLO) = 1.sezona (HRV), 3-4. sezona (SLO) = 2. sezona (HRV), 5-6. sezona (SLO) = 3. sezona (HRV) in 7. sezona (SLO) = 4. sezona (HRV)) in srbsko verzijo, ki so jo po 3 sezonah in 75 delih prenehali predvajati.

Nadaljevanka je bila najbolj priljubljena in gledana humoristična oddaja televizije POP TV. Uspešna je bila tudi na Hrvaškem. Doživela je ogromno ponovitev v slovenski in hrvaški verziji.

Navodila za uporabo:

Izbira vsebine za predvajanje in priljubljene vsebine

Pod razdelkom "Vsebina" lahko izberete sezono in del serije Naša mala klinika, ki jo želite predvajati. Ko z miško hoverate čez sezono, se odpre dropdown meni z vsemi možnostmi delov te sezone. Z levim klikom na del se izbere vsebina za predvajanje, z desnim pa se del označi oz. odznači kot priljubljen. Priljubljenost delov je hranjena lokalno s pomočjo lokalne hrambe spletnega brskalnika.

Dodajanje komentarjev oz. pripisov

Ko se nek del serije predvaja oz. je bil predhodno izbran je možno pod razdelkom "Komentarji in pripombe" dodajati ravno te. Dodani komentarji in pripombe so ponovno hranjeni lokalno v pomnilniku spletnega brskalnika, vanj pa se zapišejo, ko komponenta, v katero pišemo, izgubi fokus (torej, ko kliknemo z nje).

naslov